Roodbaarsfilet met witloof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De visfumet aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Het witloof schoonmaken, in lange reepjes snijden en gaarstoven in de boter. Laten uitlekken en warm houden. De visfilets kruiden, in een vuurvaste schotel schikken en overgieten met de visfumet. De vis in een matig warme oven gedurende 15 tot 20 minuten laten gaarsmoren. De vis uit het smoorvocht halen en warm houden. Het vocht zeven, er de verse kaas doorroeren en even laten koken. De pan van het vuur halen, de saus binden met de eierdooier en op smaak brengen. Een spiegel saus op voorverwarmde borden gieten en er de vis en het witloof op schikken. Garneren met tuinkers.

Roodbaarsfilet met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept