Roodwitje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomatenpuree: Maak een tomatenpuree met de tomatenpulp van Mutti en 150 gr suiker. Laat afkoelen en bestrooi vervolgens met een fijngesneden muntblaadje. Aardbeien: Snij enkele aardbeien in vier, breng ze op smaak met limoensap, voeg een muntblaadje toe en schud ze dooréén. Witte chocolademoes: Maak een €œcrème anglaise€ met 5 geel van eieren, ½ liter melk, 150 gr suiker en één geraspt vanillestokje. Laat alles op een zacht vuurtje opwarmen gedurende 5 minuten. Voeg 200 gr witte chocolade toe en laat zachtjes smelten. Laat afkoelen. Schik op het bord: Neem een diep bord en leg de tomatenpuree op een 1/4 van het bord, leg er dan de aardbeien op en als laatste de witte chocolademoes. Dien op met een aardbeiensorbet. Recept van Damien Van der Hoeven, lid van de €œJeunes Restaurateurs d€™Europe€

Roodwitje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker