Salade van ganzenlever met langoustines

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de court-bouillon op en leg er gedurende 5 minuutjes de langoustines in. Laat ze uitlekken en verwijder het pantser. Kook de sperziebonen in zoutwater (10 à 15 minuten) en let erop dat ze mooi stevig blijven. Laat ze uitlekken, hou ze onder de kraan en laat ze afkoelen. Kook de groene asperges in zoutwater, laat ze uitlekken en snij de punten af op 5 à 7 cm (bewaar de stengels om soep mee te maken). Laat ze afkoelen. Snij de ganzenlever in schijfjes en maak de vinaigrette klaar. Schik de sperzieboontjes, de aspergepunten, de langoustines en de schijfjes ganzenlever op een grote schotel en breng het gerecht op smaak met vinaigrette.

Salade van ganzenlever met langoustines is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept