- Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
- Pers de limoenen uit. Roer een dressing van het limoensap, 1 eetlepel gembersiroop en de ketjap.
- Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten ca. 5 minuten. Voeg 2 eetlepels gembersiroop toe en verwarm deze kort mee.
- Meng in een grote schaal de roergebakken groenten met de noedels, de kipfiletreepjes en de dressing.
- Schep de lauwwarme salade op grote borden of in kommen en strooi er wat kroepoek over. Geef de rest van de kroepoek er apart bij. **Anders kan ook** -Voeg met de noedels 1/4 in reepjes gesneden ijsbergsla toe en vervang de gerookte kipfilet door 150 g gezouten pinda's of cashewnoten. Vervang de dressing door (ca. 8 eetlepels) Woksaus Gember Lemon."}}