Sandwiches

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneding: - Kneed alle ingredienten 20 minuten. Voorrijs : - Bedek het deeg met een droge doek en laat hat 30 ? 40 minuten rijzen. Verwerking: - Meng het deeg nog even. Verdeel het in porties van 100 g.
- Bol de deeghoopjes op en laat ze 5 minuten rusten.
- Snij de hoopjes in 2 en leg ze met de snijzijde naar boven.
- Rol er sandwiches van. Narijs: - Leg de sandwiches op een ingevette bakplaat en bedek ze met een droge doek. Laat nog 30 à 40 minuten rijzen. Bakken: - Bestrijk elke sandwich met wat losgeklopt ei en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 225°C.

Sandwiches is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept