Sara's appelcake

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de boter in stukjes en laat deze zacht worden. Meng de suiker, de vanille en de eierdooiers, voeg de zachte boter en daarna het gezeefde bakmeel toe. Klop de dooiers tot sneeuw en meng deze voorzichtig door het mengsel.
- Schil de appelen, snijd ze in stukjes en meng ze door het deeg.
- Beboter een ronde springvorm en giet er het deeg in. Bak gedurende 50 minuten in de oven op 170°C. Controleer met een breinaald of de cake gaar is (ze moet er droog uitkomen).
- Haal de cake dan uit de oven en laat hem afkoelen op een rooster.

Sara's appelcake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept

Sara-sara-kroket (garnalen)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Koejoeki
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Moksi Alesi Met Gele Pesi
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Eieren Uit De Oven Op Rode Groente
30-60 min -
Bekijk recept