Saté met pindasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de ingredienten voor de marinade goed door lekaar en roer hier de blokjes vlees doorheen. Minimaal 2 uur laten intrekken en regelmatig even doorroeren. Aan satestokjes rijgen. De sate kan worden klaargemaakr onder de grill van de oven, op eentafelgrill of op de barbeque. Het vlees is op alle manieren in circa 8 minuten gaar. Regelmatig keren zodat alle kanten bruin worden. In de tussentijd de ingredienten voor de pindasaus in een steelpannetje doen, goed doorroeren en even laten doorkoken. Als de saus te dik is een beethe marinadevocht toevoegen (of water) tot de gewensde dikte is bereikt.

Saté met pindasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept