Scampi´s Sauce Diabolique

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Leg de scampi´s even in warm water en pel ze.
- Laat het bak- en braadvet smelten in de pan.
- Bak de scampi´s mooi roze. Kruid met peper.
- Blus met cognac of visfond.
- Voeg de room en de tomatenpuree toe.
- Pers de knoflook in de saus.
- Haal de scampi uit de saus en hou ze warm.
- Kruid de saus met paprikapoeder, eventueel met cayennepeper indien je een zeer pikante saus wenst. Voeg de in brunoise gesneden paprika toe en laat even doorpruttelen.
- Laat de saus verder indikken.
- Doe de scampi´s terug in de saus.
- Warm ze nog eens mee op.
- Schep de scampi op de borden en overgiet met de saus.
- Garneer met fijngehakte peterselie en/of bieslook.
- Lekker met deegwaren, rijst, ciabattabrood of frans stokbrood. Per portie ( 250 g): 515 kcal, 40 g vet

Scampi´s Sauce Diabolique is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi's diabolique
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi 's Diabolique à la Véronique
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi's diabolique
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi Diabolique
10-20 min -
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept