Schapenvlees in bruine saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in mooie grote brokken en strooi er wat zout en peper op. Laat het vlees vervolgens in een koekenpan in de hete reuzel rondom bruin worden. Neem hierna het vlees uit de pan. Doe nu (van het vuur af) de bloem bij het vet in de pan en laat dit op een zacht vuurtje lekker bruin worden. Laat de saus nu afkoelen. Breng de bouillon aan de kook en giet deze over de afgekoelde saus. Doe hier het vlees met een teentje knoflook bij en laat dit alles gedurende ongeveer 1? uur zachtjes pruttelen. Doe vlak voor het serveren de rozijnen erbij. Heerlijk met rode kool en gekookte (kruimige) aardappeltjes of aardappelpuree.

Schapenvlees in bruine saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Courgette Met Schapenvlees En Oker
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Schapenvlees
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Linzensoep Met Schapenvlees
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Couscous Met Schapenvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept