Schelvisfilets op Normandische wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de visfilets in de visfumet. Houd de vis warm en bewaar het pocheernat. Kook de schoongemaakte mosselen open in een pannetje met wijn en de kruiden. Voor de saus: smoor de champignons kort in een pannetje met wat boter. Maak een roux van 35 gr boter en de bloem. Bind de visfumet met de roux, zeef, spijs met peper en zout en voeg er de champignons met hun smoorvocht en de witte wijn bij. Kook in tot sausdikte. Klop de eierdooiers in de room en voeg bij de hete saus. De saus mag nu niet meer koken! Voeg op het laats de garnalen toe. Schik de visfilets op een bord of een schotel, garneer met de mosselen en nappeer met de saus. Versier met een takje peterselie en een schijfje citroen. Serveer met de aardappelpuree.

Schelvisfilets op Normandische wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Schelvis in een korstje van chorizo, suikererwten in olie van fijne kruiden
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis in ham met aardappelpuree en spinazie
16 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarisotto en schelvis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept