Schnitzel van lamsvlees met mierikswortel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout de plakken lamsschouder licht, besmeer ze met de mierikswortel en bestrooi ze met peper uit de molen. Haal de plakken door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en vervolgens door het verse, gedroogde broodkruim. Bak ze goudgeel in olijfolie. Bestrooi ze na het bakken met wat grof zeezout. Leg de schnitzels op een bord. Lekker met gestoofde courgette en paprika-aardappelen.

Schnitzel van lamsvlees met mierikswortel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept