Schotse Hooglanden Likeur

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ris de bessen van hun steeltjes, kneus ze enigszins en meng er de citroenschil (zeer dun afgesneden) en whisky door. Roer even door en laat het mengsel 48 uur staan. Wrijf alles door een zeef en voeg de suiker toe. Laat dit minstens een dag staan tot de suiker geheel is opgelost. Bewaar dit drankje in een goed gesloten fles. Voor gebruik minstens 3 maanden laten staan !!

Schotse Hooglanden Likeur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept