schuimijstaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bodem van springvorm vullen met hele schuimkoekjes Slagroom kloppen (suiker naar smaak toev.) Klop klop met melk 3 a 4 min. kloppen overgebleven koekjes verkruimelen en 50 gr. nogatine door de slagroom scheppen (niet kloppen) De klop klop erbij scheppen éen half borrelglaasje likeur evt. erdoor scheppen mengsel in de springvorm gieten de overgebleven nogatine evt. (niet wanneer je wilt afwereken met fondant) erover heen strooien eerst 1,5 h zo inde diepvries daarna afdekken met alum. folie 1 dag in de diepvries houden voor gebruik ca. half uur uit de vriezer Je kunt de taart bekleden met fondant, dit dan weer in vriezen.

schuimijstaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimijstaart
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Schuimijstaart
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept