Schuimomelet met kaneelappeltjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de in partjes gesneden appels in 1/2dl water met kaneel en 3 el suiker op een laag vuur. Laat ze in het kookvocht afkoelen.
- Klop de eierdooiers met slagroom, vanillesuiker en 2 el suiker dik en luchtig. Spatel de stijfgeklopte eiwitten door het dooiermengsel.
- Verwarm boter in een kleine koekepan en bak van het mengsel 4 luchtige omeletten met het deksel op de pan.
- Bak todat de onderzijde lichtbruin gekleurd is en de bovenkant droog.
- Vouw de omeletten dubbel, bestuif ze met poedersuiker en serveer ze met de appeltjes.

Schuimomelet met kaneelappeltjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van kip en gepofte kaneelappeltjes
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchten
25 min
Bekijk recept
Schuimomelet met sinaasappel
20 min
Bekijk recept
Schuimomelet met prei
20 min
Bekijk recept