Selder en pompoenvelouté met kastanjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de pompoen en knolselder in kleine blokjes. Giet ze in een kookpot met 4 dl melk en voldoende water om ze te bedekken. Breng aan de kook en laat 20 min sudderen terwijl je regelmatig roert. Mix de soep. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in kommetjes en garneer met de verkruimelde kastanjes, koriander en mespuntje kaneelpoeder. Dien goed warm op.

Selder en pompoenvelouté met kastanjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept