Suprême de volaille à la Hildegarde

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges zorgvuldig. Klop het ei los in een bord en haal er de filets door. Haal ze dan door de paneermeel en leg ze apart. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Smelt 50 gr boter in een pan en bak hierin gedurende 5 minuten de champignons. Bestrooi met zout en peper. Smelt 20 gr boter en doe er de bloem bij en laat even koken. Voeg dan 2 dl room toe. Geef er zout, peper en wat citroensap bij. Laat de saus 10 minuten zachtjes koken. Kook ondertussen de rijst en de asperges gaar. Smelt de rest van de boter en bak de filets hierin 5 minuten aan elke kant. Voeg de champignons bij de saus en warm deze nog even door. Meng de eierdooier met de rest van de slagroom en voeg dit mengsel, van het vuur af, bij de saus. Doe de rijst op een voorverwarmde schaal en leg de kipfilets erop. Leg hierop de asperges en schenk er de saus over. Serveer direct.

Suprême de volaille à la Hildegarde is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Banana split suprème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Suprême van kip met gele wijn en morieljes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken Masala Supreme (kip in masalasaus met mango en cashewnoten)
0 min
Bekijk recept
Super Supreme Pizza
30-60 min -
Bekijk recept