Skrei en uienkrokantje

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de uien fijn en fruit ze in olijfolie. Voeg de rode wijn toe en laat tot 3/4 inkoken. Giet de rode wijnazijn erbij en breng opnieuw aan de kook. Voeg de honing toe en laat gedurende 1/2 uur op zacht vuur koken. Rasp de aardappel, maak twee platte koeken en bak ze in een warme pan. Ze moeten zacht zijn van binnen en krokant aan de buitenkant. Spreid de uienconfituur over een koek en sluit af met de tweede. Kruid de vis en bak hem in een warme pan. Serveer elk stuk vis met de helft van de knapperige aardappelkoek.

Skrei en uienkrokantje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde skrei met pestoroom
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot met skrei en groentjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept