Slagroomsoesjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook water, melk, boter en zout in een grote pan. Neem de pan van de kookplaat en voeg in een keer de bloem toe. Goed roeren met een houten lepel. Zet de pan op een natte vaatdoek en voeg stuk voor stuk de eieren toe. Tussendoor steeds goed kloppen tot het ei volledig is opgenomen. Er ontstaat nu een vrij stevige massa.
- Doe het soezenbeslag in een spuitzak of neem een stuk vetvrij papier. Vouw dit papier als een frietzak in elkaar en knip er de punt vanaf. Vet een bakplaat licht in en spuit er ronde soesjes op. Zo?n 16 grote of 25 kleine.
- Zet de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de soesjes ongeveer 22-25 minuten op 200 gr. C. Laat de soesjes afkoelen. Knip ze open met een schaar en spuit ze vol met slagroom. Eventueel bestrooien met poedersuiker of doop ze in gesmolten chocolade voor een Bossche bol achtige slagroomsoes.

Slagroomsoesjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaartje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Sneeuwpoppetjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ballentoren
20 min Gebak
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaartje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Sneeuwpoppetjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ballentoren
20 min Gebak
Bekijk recept