Soesjes met caramel

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng de melk aan de kook en laat er de boter in smelten, voeg hier in een keer alle bloem aan toe en roer flink tot het deeg een bal wordt die loskomt van de pan.
- Breng het deeg over naar een slakom, laat een minuut of tien afkoelen en voeg er dan een voor een de volledige eieren aan toe.
- Beboter een ovenplaat en spuit met de spuitzak toefjes deeg op de plaat en bak 35 minuten op 190°C.
- Laat afkoelen, snijd een kapje van de soesjes en hal ze wat leeg en vul ze op met room.
- Schik drie soesjes per persoon op dessertborden en besprenkel ze met de karamelsaus. TIP: - Houd er bij het spuiten van het deeg rekening mee dat soesjes sterk rijzen, laat voldoende afstand tussen de hoopjes deeg en maak ze vooral niet te groot.
- Zie je op tegen het gedoe met de spuitzak, schep dan met een lepeltje toefjes deeg op de plaat.

Soesjes met caramel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarine-caramelshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaassoesjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept