Sorbet van kwark en bosaardbeien

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kwark in een kom en voeg het citroensap en de suiker toe. Klop de eiwitten goed stevig op met het zout. Werk met een spatel voorzichtig onder de kaas en schep het luchtig om. Beweeg altijd in dezelfde richting, anders gaat het effect teniet. Doe het mengsel in de ijsmachine en zet die aan. Of zet het 3 uur in de diepvriezer. Roer ondertussen twee tot drie keer met een vork om te voorkomen dat het ijs gaat schilferen. Zet de borden 15 minuten voor het opdienen in de diepvriezer. Schep er de bolletjes sorbet op en leg er de aardbeien naast. Dit is een recept van Paule Neyrat

Sorbet van kwark en bosaardbeien is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbet De Luxe
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelhoningwafeltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Perziken in mint gelei - Fase 2
Bekijk recept
Bosaardbeitjes met Champagne-sabayon
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept