Laat 40 g suiker met 60 g grof gehakte walnoten in een pan smelten. Zodra de massa karameliseert, stort men de inhoud van de pan op een ingevette bakplaat. In een gelijkmatige laag uitstrijken, laten afkoelen en in fijne stukjes hakken. Een basiscr?me bereiden door een wit uitslaande ruban te kloppen van 2 eierdooiers, 25 g honing en 40 g suiker. 2 dl melk en een halve, opengesneden vanillestok aan de kook brengen en al kloppende beetje bij beetje over de ruban gieten. Opnieuw opwarmen en het stokje verwijderen. De cr?me laten afkoelen en vermengen met een koffielepel limoensap. De room stijf kloppen en samen met de gehakte noten door de cr?me scheppen. Een cakevorm vullen met het mengsel en 3 ? 4 uur in de diepvriezer zetten. De souffl? op een bord storten, in plakjes snijden en opdienen met warme chocoladesaus.