Spaanse aardappelpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden. Aardappels schillen, in stukken snijden en gaar koken. Intussen gedroogde tomaten wellen en uitspoelen volgens gebruiksaanwijzing of tomaten op olie laten uitlekken. Daarna fijn snijden. Bosuien in smalle ringetjes snijden. Aardappels afgieten, droog stomen en fijn stampen. Een eetlepel olie achter houden, de rest langzaam bij de aardappelpuree gieten en erdoor roeren. Losgeklopt ei en fijngesneden tomaten en bosuien erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Puree in een ovenschoteltje doen. Eetlepel olie over de puree sprenkelen en het schoteltje ca. 20 minuten in de oven zetten.

Spaanse aardappelpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept