Shoarma-Spinazietaart

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een magnetron kan hier goed werk verrichten. Spinazie ontdooien en zoveel mogelijk vocht afgieten (uitknijpen). Shoarmavlees aanbraden, paprika en champignons erbij (beide gesneden). Als de champignons een beetje bruin zijn, pan van het gas en spinazie er doorheen roeren. Schaal invetten en bekleden met bladerdeeg. Shoarmamengsel erin gooien. Cashewnoten fijnhakken (bijvoorbeeld in keukenmachine of in schone theedoek doen en dan slaan met een zwaar voorwerp, deegroller voldoet) en over de prut strooien. Mon Chou in dunne plakjes snijden (is erg moeilijk, hoe kouder de kaas des te makkelijker het gaat) en over de vulling heen leggen. Slagroom en eieren door elkaar mengen, beetje peper erbij en dan gelijkmatig over de taart gieten. Naar keuze ook de bovenkant van de taart dichtmaken met bladerdeeg. Ongeveer 30 minuten op 180-200 graden (voorverwarmde oven).

Shoarma-Spinazietaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma-spaghetti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept