Sint Hubertussoep

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak van boter en bloem een bruine roux. Laat de roux wat afkoelen.
- Geef er langzaam de wildbouillon bij en zorg dat er een mooi gebonden soep ontstaat. Laat deze nog een uurtje trekken.
- Geef er het groentenmengsel bij en wat kleingesneden vlees. Als de smaak te sterk is slappen we deze wat af met wat lichtgeslagen room.

Sint Hubertussoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sint Hubertussoep
0-10 min -
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept