Karamelpudding met vanillesaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat 30 gram suiker in de pan op een zacht vuur karamelliseren - Giet in een keer 1/2 van de melk erbij.
- Maak een mengsel van 1/2 van de melk, 20 gram suiker, maizena en custard en voeg dit al roerende toe aan de kokende melk.
- Laat de pudding doorkoken - Verdeel de pudding in 2 (met koud water omgespoelde) puddingvormpjes - Laat de pudding opstijven, daarna keren en garneren met de saus.
Voorbereiding
vanillesaus: - Breng 1/2 van de melk aan de kook met de geraspte citroenschil.
- Maak een mengsel van de resterende melk, custardpoeder en suiker.
- Voeg het mengsel al roerende aan de kokende melk - Laat de saus doorkoken en daarna afkoelen.
- Keer de puddingvormpjes op een schaaltje en giet er vanillesaus overheen.

Karamelpudding met vanillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tijgertoetje
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karamelpudding Met Amandelen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met banaan
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tijgertoetje
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept