Kastanje-ijs

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak met water en bruine suiker siroop (2,5dl) Kook de siroop op met de wijn en de kastanjepuree. Laat afkoelen en draai door de ijsmachine of doe het in een grote bak en zet in de diepvries, regelmatig omroeren om ijskristallen te voorkomen. Frituur de munt Serveer in een diep bordje met de munt en besprenkel met chocolade

Kastanje-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjelekkernij
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pureetorentje met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept