Kastanjetaart

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de vulling liefst enige dagen van te voren. Meng alle ingredienten goed door elkaar en zet de spij afgedekt op een koele plaats. Maak de zandtaartdeeg met alle ingredienten en laat het dan op een koele plek ca.1/2uur rusten. Gebruik een springvorm met aluminium-folie en strijk het geheel in met boter.bekleed nu de bodem en de opstaande rand met 2/3 deel van het deeg en vul hem met de spijs maak van het overgebleven deeg donne rolletjes en leg deze ruitvormig over de vulling en druk dan alles een beetje aan. Strijk nu het overgebleven 1/2 ei hierover uit. Plaats de vorm in het midden van de voorverwarmde oven 175 graden. En bak de taart in ca. een uur gaar. Neem de taart uit de oven en bestrijk hem met iets verdunde abrikozenjam zeef ca.100 gram poedersuiker en voeg enige druppels water toe, totdat een papje ontstaat. Bestrijk hiermee de bovenkant en de zeikant van de taart. Laat de taart afkoelen en verwijder dan de bodem van de springvorm.

Kastanjetaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-kastanjetaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kastanjetaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjetaart Met Rum En Chocolade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Chocolade-kastanjetaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kastanjetaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjetaart Met Rum En Chocolade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept