Kermis smoutebollen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de melk met de in 2 gesneden vanillestok Los de gist op in lauw water Meng de bloem en het gistmengsel Meng de eierdooier en de lauwe melk en voeg die beetje bij beetje toe aan het deeg Klop de eiwitten stijf met suiker en meng die voorzichtig onder het deeg Laat het deeg 15 min rijzen Schep met een lepel het deeg in een frituurpan op maximum temperatuur 3 à 4 min Serveer in een puntzak met massa's bloemsuiker

Kermis smoutebollen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Smoutebollen eenvoudig
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoutebollen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoutebollen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoutebollen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Beerzelse frikadelle met krieken
0 min
Bekijk recept
Overheerlijke oliebollen
45 min
Bekijk recept
Pletskeskoek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersts Cake
30-60 min -
Bekijk recept