kerst en nieuwjaarsbonbons.

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade en bestrijk hiermee de bodem en zijkanten van 35 papieren cups.Herhaal dit.Laat het stollen.Verkruimel de pudding,begiet met de cognac en laat dit 40minuten trekken. Schep wat pudding in elke cup en strijk de bovenkant glad.Verwarm opnieuw de chocolade en dek de cups hiermee af.Laat ze stollen en verwijder het papier. Op een schaaltje serveren bij koffie of thee.

kerst en nieuwjaarsbonbons. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kerst en nieuwjaarsbonbons.
0 min
Bekijk recept

Sukadebroodjes
40 min
Bekijk recept
Kerstboomkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Geglazuurde (kerst)koekjes
30 min Gebak
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept