Kerst Pudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de oranjesnippers en gembersnippers nog fijner dan ze al zijn. Verkruimel de koekjes of snijd ze in stukjes. Schil de appel en de peer. Verwijder de klokhuizen en snijd de vruchten in stukjes. Bak de appel en peer in de boter goudbruin Laat het grootste deel van het vocht verdampen. Druppel er citroensap overheen. Meng snippers, koekjes en vruchtenstukjes door elkaar. Klop melk, eieren en suiker door elkaar. Beboter een hoge schaal van ca. 1 liter inhoud Leg het vruchtenmengsel erin. Giet het melkeimengsel er over heen. Sluit nu de schaal met een deksel. Zet de schaal in een pan met zacht kokend water Laat de pudding in ca. 1-1? uur stollen. Draai de pudding dan op de kop op een schotel.

Kerst Pudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Sukadebroodjes
40 min
Bekijk recept
Kerstboomkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Geglazuurde (kerst)koekjes
30 min Gebak
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept