Kerstkransjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

± 50 stuks Doe de bloem, het bakmeel, de koude boter, de gezeefde basterdsuiker, 1/2 ei en het zout in een kom. De boter met twee messen in kleine stukjes snijden en de massa met een koele hand vlug tot een samenhangende bal kneden. Rol het deeg op een met bloem bestoven tafel uit tot een lap van 1/3 cm dikte. Steek hieruit met een speciaal uitsteekvormpje, of met behulp van een groot en een klein rond uitsteekvormpje, kransjes. Leg de kransjes op gelijkmatige afstanden van elkaar op een beboterd bakblik en bestrijk ze met het overige, losgeklopte ei. Bestrooi de kransjes met gepelde, gesnipperde en geroosterde amandelen en desgewenst met suiker. Bak tenslotte de koekjes als zandkoekjes.

Kerstkransjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstkransjes
40 min Gebak
Bekijk recept
Kerstkransjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kerstkransjes
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kerstkransjes
40 min Gebak
Bekijk recept
Kerstkransjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kerstkransjes
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstkransjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept