Kerstmis koffie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook 120 g suiker met het water tot een heldere siroop (121°C).Mix het eiwit stijf in een ontvette kom. Voeg als de eiwitten stijf zijn een schepje suiker toe. Schenk al mixend de hete siroop op het eiwit en laat het al mixend afkoelen. Maak 8 glaasjes dubbele espresso en schenk in elk glaasje een borreltje likeur. Schep of spuit met een spuitzak het schuim op de koffie en brand het eventueel nog af met een gasbrandertje. Serveer met hazelnootbonbons. eet met een lepeltje het schuim van de koffie, dan kun je de koffie drinken!

Kerstmis koffie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spuitchocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Christmas pudding
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu voor Kerstmis
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Feestmenu's kerstmis nieuwjaar 2016
37 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstmis Slagroomijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept