Kip met blauwe kaassaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de kippenbouten en de vleugeltjes gaar in de kippenbouillon. Verwarm de witte saus en laat daarin de blauwschimmelkaas smelten. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot. Schep het gevogelte uit de bouillon en schik het op een verwarmde serveerschotel. Overgiet met de blauwe kaassaus. Serveer met luchtige aardappelpuree en broccolimoes.

Kip met blauwe kaassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept