Kip met calvados

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een eetlepel olie in een pan en bak daarin de kippenbillen tot ze een mooi bruin korstje hebben Verwarm de oven voor op 180°C Snij uit aluminiumpapier 4 rechthoeken die voldoende groot zijn om er een kippenbil in te verpakken Schil de appelen en verdeel ze in kleine partjes Schik op elk blad aluminiumfolie een kippenbil en een halve eetlepel boter of margarine Kruid met peper en zout Verdeel de appelpartjes in vier gelijke delen en schik ze op en rond elke kippenbil Overgiet elke kippenbil met een eetlepel lichte room Voeg een takje tijm toe Overgiet ten slotte met een eetlepel calvados Vouw de aluminiumfolie dicht tot een mooie papillot Schuif de papillotten in de voorverwarmde oven en laat ongeveer een uur bakken Opdienen met een groene sla en aardappelkroketten. 408 kcal p.p. Dit is een recept van Sylvie Duroisin uit Baugnies

Kip met calvados is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met camembert en appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept