Taatjespap

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen schillen en gaarkoken met een beetje zout. Karnemelk verwarmen (niet laten koken!), peper, zout en muskaatnoot toevoegen Je eitjes ondertussen laten gaarkoken (zachtgekookt) Aardappelen stampen of door de ‘passe-vite’ halen Ondertussen je boter laten bruinen in een klein steelpannetje. Je warme karnemelk bij de aardappelmoes voegen Gebruinde boter bijvoegen (maakt een heerlijk KSSS-geluidje) Opdienen: in een soepbord, eitje pellen en erin doen, lepel uitjes, eventueel nog zout/nootmuskaat en smullen maar!

Taatjespap is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taatjespap (jeugdsentiment)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taatjespap (jeugdsentiment)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept