Tagliatelli op Brusselse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de tagliatelli zoals aangegeven op de verpakking, plaats ze in een vuurvaste schotel en meng ze met een scheutje sesamolie.
- Bedek ze vervolgens met de stukjes witloof die vooraf gedurende 25 minuten in olie gestoofd zijn.
- Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en gratineer in de oven gedurende enkele minuten.

Tagliatelli op Brusselse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept