Teriyaki van eendenborst (met zaanse mosterd)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de gember, en roer samen met de sojasaus, sherry, azijn en mosterd. Leg de eendenborst erin en laat minimaal 1 uur marineren; Schrap de rettich, en besprenkel ze met limoensap; Verhit de olie, en bak de eendenborst ca. 7 minuten, draai om en bak nog 4 minuten; Schenk de marinade (laat de gember erin) in een pan, verwarmen en aanbinden tot een gladde saus; Snijd eendenborst in schuine plakjes en haal de plakjes door de saus; Opdienen met de rettich, en eventueel oriëntaalse salade;

Teriyaki van eendenborst (met zaanse mosterd) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept