Ti-punch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer voorzichtig 12 cl rietsuikersiroop om alvorens in een shaker te gieten. Voeg daarbij 36 cl witte rum en vervolgens het sap van vier limoenen. Schud dit alles krachtig en verdeel het mengsel over vier kleine glazen met ijsblokjes. Versier met een limoenschil en dien onmiddellijk op.

Ti-punch is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Cranberry Punch
Snack
Bekijk recept
Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept

Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept
Sardische spaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kwarksoesjes
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met ti-punchsiroop
35 min Nagerecht
Bekijk recept