- Bestrijk de kipfilets met het tikkamengsel en laat ze ca. 15 minuten trekken.
- Was en schil ondertussen de aardappels. Snijd ze in gelijke kleine stukjes.
- Was en halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in smalle reepjes.
- Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de stukjes aardappel en de sperzieboontjes 5 minuten. Voeg de paprika en de rest van de kruidenpasta toe en roerbak 3 minuten. Voeg 2 dl water en de yoghurt toe en laat de groenten, met een deksel op de wok, op een laag vuur in ca. 20 minuten gaar worden. Af laten koelen.
- Steek de BBQ aan of verhit de grill, grillplaat of grillpan op de hoogste stand.
- Rooster de kipfilets op de hete BBQ, onder de hete grill of in een hete grillpan in ca. 15 minuten aan beide kanten gaar. Geregeld keren.
- Schep de (lauwwarme of koude) gewokte tikka massala-salade in een grote schaal en strooi de koriander erover. Geef de BBQ-kip er apart bij. Anders kan ook: - Bestrijk 2 naanbroden met wat Wok Olie en rooster ze goudbruin op de BBQ. Strooi eventueel wat grofgehakte gezouten pinda's, amandelen of cashewnoten over de salade."}}