Tilly's risotto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui in 2 el olijfolie, voeg het vlees en de spekblokjes toe en bak ze goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe er de ongekookte rijst en de paprika€™s bij en roer tot de rijstkorrels glazig worden. Blus met de wijn en het bouillonblokje. Bedek de rijst vervolgens met 2 glazen heet water zodat de rijst kan inkoken. Laat de risotto 10 minuten afgedekt sudderen. Voeg de tomatenplakjes toe en laat nog 5 minuten sudderen. Dien op in diepe borden en werk af met de parmezaanse kaas en de peterselie. Dit recept komt uit het kookboek FOOD.

Tilly's risotto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept