Tiramisù Arlecchino

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de eieren en scheid de dooiers van het wit. Mix de eierdooiers met de suiker tot een witte crème. Voeg de mascarpone toe; klop de eiwitten stijf en schep ze door het mengsel. Schep een laagje mascarponecrème in een vorm. Strooi er wat cacao en bresiliennenootjes op; dompel de lange vingers even in de koffie en leg ze in een laagje op de crème; leg daarop weer een laag crème, cacao en nootjes, daarop weer in koffie gedrenkte lange vingers en ga zo door tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Eindig met een laag mascarpone en bestrooi die weer met cacaopoeder en nootjes. Zet de tiramisù minstens een uur in de koelkast.

Tiramisù Arlecchino is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept