Tiramisu met advokaat en speculoos

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de amandelschilfers in een pan met anti-kleeflaag. Roer er de bruine suiker en kaneel door tot ze mooi kleuren en glanzen. Laat afkoelen. Snijd de zachte speculaas in de lengte in

3. Laat de thee trekken in 1 dl heet water en laat afkoelen. Bedek de bodem van de glaasjes met de harde speculaas. Verdeel er de zachte speculaas over en overgiet met de thee. Klop het eigeel samen met de suiker tot bijna wit. Klop er vervolgens de vanillesuiker, de mascarpone en de advocaat door. Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder het mengsel. Verdeel over de speculaas en zet in de koelkast. Voor het opdienen de gekarameliseerde amandelschilfers over de glaasjes verkruimelen.

Tiramisu met advokaat en speculoos is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept