Tussenribstuk met merg en pijpajuin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de pijpajuin en snij het merg in mooie plakjes. Bestrooi de tussenribstukken met peper en zout en schroei aan beide kanten dicht op de grill of in de pan met wat olijfolie. Leg de stukken vlees in een ovenvaste schaal, bestrooi met pijpajuin en beleg met de plakjes merg. Schuif onder de gril en laat het merg deels weg smelten. Neem het vlees onder de grill vandaan en flambeer met de armagnac (nooit onder de grill flamberen). Neem het vlees uit de pan, leg het op het rooster en laat rusten. Zeef de braadvetten en doe het gezeefde sap in een sauspan. Voeg de jus toe en laat inkoken. Werk de saus af met boter en serveer met het vlees.

Tussenribstuk met merg en pijpajuin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante gamba’s met peper en zout en preilinten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse lasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met sobanoedels en zalm
Bekijk recept
Wilde eend met peren en pijpajuin in kleefdeeg
105 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrillde Tussenribstuk
30-60 min -
Bekijk recept
Geroosterd Tussenribstuk
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aberdeen Angus Tussenribstuk Met Selder
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aberdeen Angus tussenribstuk met selder
Bekijk recept