Klop de boter, het aroma, de suiker en het zout tot een luchtige crème. Roer het ei en het water erdoor. Zeef het bakpoeder samen met de bloem en meng dit in twee keer door het crèmige mengsel. Kneed het geheel op een met bloem bestrooid werkblad tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in twee porties. Verpak één portie in plastic folie en laat het in de koelkast rusten. Kneed de chocolade met de hand door de andere portie deeg, verpak deze in plastic folie en leg deze eveneens in de koelkast gedurende ongeveer 2 uur. Rol het licht deeg uit tot een dikte van ca 3 mm. Steek er met een uitstekertje hartjes uit van ca. 5 cm. Steek met een kleiner uitstekertje hartjes in het midden hiervan uit en leg deze opzij. Het chocoladedeeg op dezelfde wijze uitrollen en uitsteken. Leg de grootste hartjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Vul de openingen op met het deeg van de tegengestelde kleur en bak de koekjes in het midden van de oven. Laat ze op een taartrooster afkoelen. Bestrijk de onderkant van de koekjes dun met de pure chocolade en laat ze afkoelen op een taartrooster. Tip: De koekjes blijven in een trommel drie dagen vers. Niet geschikt om in te vriezen. Voor deze mooie koekjes zijn uitstekertjes in twee verschillende maten nodig. Baktijd en oventemperatuur: Baktijd: ca. 12 min. Elektrische oven: 180 - 190°C Heteluchtoven: 160 - 170°C Gasoven: St. 3 - 4