Tiramisu van perzik

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de perziken uitlekken, vang het vocht op en snijd de perziken in partjes. Meng de kwark en de suiker door de mascarpone. Doop de lange vingers in het sap en leg ze op de bodem van een ondiepe rechthoekige schaal. Bedek de lange vingers met de vruchten. Verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Zet het gerecht koel weg. Rooster de geschaafde amandelen even in een droge koekenpan. Bestrooi het dessert ermee. Eventueel kunt u een scheutje amandellikeur of andere likeur door de mascarpone mengen. Ook kunt u de geschaafde amandelen vervangen door geraspte chocola.

Tiramisu van perzik is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept