Tomaat garnaal met coulis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de dagverse Vlaamse garnalen, vries de pellen en koppen in. Snijd de ui en gemberwortel fijn. Fruit ze 30 seconden in de olijfolie. Voeg 1 dl water, de tomatensaus, azijn, sherry, cayennepeper naar smaak en een weinig zout toe. Kook alles 3 minuten op middelhoog vuur tot een dikke coulis, laat afkoelen en plaats hem dan 4 uur in de koelkast. Hol de tomaten uit en vul ze op met garnalen. Giet een spiegel tomatencoulis op het bord, leg de gevulde tomaat erop. Versier met wat gesnipperde bieslook en slablaadjes.

Tomaat garnaal met coulis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept