Tomaatje met Gandaham, aardappelpuree en oude bals

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de tomaten, snij het bovenste gedeelte af en maak ze leeg. Kruid met peper en zout. Besprenkel de tomaten aan de binnenkant met enkele druppels oude balsamicoazijn. Kook de aardappelen gaar, giet ze af en laat ze goed drogen op ’t vuur. Maak een puree door de aardappelen te prakken met de warme melk en de boter. Kruid met peper en zout en voeg er de gestoofde uisnippers bij. Vul de tomaten met de puree en schik er de in reepjes gesneden Ganda Ham op. Versier met enkele blaadjes rucola en zet het hoedje terug op de tomaat.
Voorbereiding
stijd: 20 minuten.

Tomaatje met Gandaham, aardappelpuree en oude bals is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gouden Bals Kikkererwtenpuree
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasla Met Geroosterde Ui
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborst Met Olijvensaus.
20-30 min -
Bekijk recept

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaatje met garnalencocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept