Tomaten gevuld met ham en kaas

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de tomaten en snij er aan de bovenkant een dun kapje af. Haal het vruchtvlees er met een dun lepeltje uit. Snij de ham, gruyere en de augurkjes in stukjes en vermeng deze goed met de mayonaise en de kappertjes. Vul de tomaten met dit mengsel en leg een plakje ei op - Elke tomaat in de ijskast zetten en gegameerd met de slablaadjes koud opdienen.

Tomaten gevuld met ham en kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept