Tulband-Cake

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle droge ingredienten in een kom en meng deze. Voeg de natte ingredienten met de appelstukjes en rozijnen er aan toe. Roer dit goed door elkaar en voeg er water of b.v. sojamelk aan toe tot de juiste dikte. Het mag niet uitzakken en het deeg moet aan een lepel blijven plakken, dus niet druipen. (Als het deeg te dun is, zakt de cake weer in elkaar, als het te dik is barst het deeg open). Schep het nu in een cakeblik (tulband). Bak de cake in een voorverwarmde oven ongeveer 1 uur en 15 min. bij 185 graden in het midden van de oven.

Tulband-Cake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Marmer tulband
40 min + 60 oventijd -
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Moskovische tulband
2 uur-
Bekijk recept
Paastulband met abrikozen
100 min
Bekijk recept