Tropische bibber

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng een halve liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost. Vet de vormpjes met het kwastje dun in met olie. Laat het fruit goed uitlekken in de zeef. Hou wat stukjes fruit apart om straks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes. Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden. - Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van het vormpje los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit (en eventueel een parasolletje).

Tropische bibber is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische bibber
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische Bibber
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Laagjesdessert met lange vingers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische yoghurt
5 min Nagerecht
Bekijk recept